IL i BUL og Tjalve arrangerer i samarbeid stevner søndag 7. og 14. juni med utvalgte øvelser. Struktur og tidsskjema blir lagt opp etter antall påmeldte, hvor smittevernsreglene er styrende. Vi forbeholder oss retten til å begrense antall deltakere.

07.juni: 150m, 300m, lengde, diskos for menn og kvinner senior. Påmeldingsfrist 03. juni.
14. juni: 100m, 600m, tresteg, spyd for kvinner og menn senior. Påmeldingsfrist 10. juni.

Regler for påmelding
Påmelding i minidrett.no. Startkontingenten er 110 kr og påmeldingsfrist onsdagen før hvert arrangement. Det blir ingen avkryssing på stevne, og påmelding per fristen er dermed bindende. Grunnet begrenset med plasser, vil det være straffegebyr på kr 300 for utøvere som er påmeldt men som ikke møter opp. Utøvere som vet de ikke kan delta før fristen utløp, må melde seg av arrangementet i minidrett.

Regler for arrangementene
Stevnene blir arrangert i tråd med gjeldende smittevernregler. NFIF kan komme med videre spesifikasjoner for banestevner , og vi vil forholde oss til disse. De spesifikke reglene for stevnene vil sendes til alle påmeldte. De generelle reglene for stevnene er:

  • Maksimalt 50 personer, eksklusive funksjonærer, på stadion. Stevnene blir ikke tilgjengelig for trenere og publikum, og ingen som ikke er påmeldt vil slippes inn på stadion.
  • Minimum én meter avstand til andre personer. Det blir fire personer i hvert heat.
  • Utstyr desinfiseres før og etter konkurransene. Egne kastredskaper må medbringes.
  • Desinfeksjonsmiddel blir tilgjengelig på stadion, og skal brukes før du kommer inn og underveis i stevnet.

Hvis du er syk skal du være hjemme, selv ved milde symptomer.